CORONA MAATREGELEN IN DE SALONEr wordt alleen op basis van afspraken gewerkt en voorafgaand per mail een check gedaan om in te schatten of het bezoek een risico vormt voor de gezondheid.
 

Heeft u of 1 van uw huisgenoten klachten blijf dan thuis en annuleer de afspraak. Ik plan graag een nieuwe afspraak met u nadat u of uw huisgenoten 24 uur klachten vrij is.

Kom op tijd op uw afspraak en uiterlijk 5 minuten voor aanvang. Wachten in de salon is momenteel niet mogelijk vanwege de beperkte ruimte.
Na elke behandeling wordt de salon hygiënisch gereinigd en gedesinfecteerd.Bij binnenkomst schudden wij geen handen en wordt u vriendelijke verzocht de handen tenminste 20 seconden met zeep wassen.
Probeer zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand norm aan te houden. Tijdens de behandeling zijn de nodige maatregelen getroffen om zo min mogelijk contact te hebben.
De klant ontvangt geen niet-medischmondkapje, de nagelstylist draagt wel een mondkapje en is er bescherming middels een spatscherm in de salon aanwezig of draagt de nagelstylist een face shield.
 
Het dragen van een niet-medischmondmaskers is niet nodig, wilt u dit liever wel dan kunt u die zelf meebrengen of 1 aankopen in de salon voor 3 euro.


- Draag tijdens de behandeling geen sieraden. 
- leg geen persoonlijke spullen op het werkblad
- raak zo min mogelijk aan tijdens uw bezoek aan de salon

Wij voldoen aan alle punten. U ook? Dan zien we u graag in de salon verschijnen en hopen we op een behandeling met resultaat naar wens.

Blijf gezond en ga naar buiten wanneer nodig! 


De actuele adviezen en richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd. Hierdoor kan het voorkomen dat de maatregelen tussentijds aangepast worden.