BIAB Treatment

BIAB is de afkorting voor Builder In A Bottle. Het is gel die veel eigenschappen heeft van gel- en acrylnagels, waardoor je je nagels mooi en gezond lang kan laten groeien. 

Ook is BIAB flexibel waardoor deze met de natuurlijke nagel mee beweegt en niet breekt of loskomt van de nagel bij stoten.

 

Je kan je nagels dus gezond en lang laten groeien in combinatie met BIAB. 

 

BIAB nagels zijn geschikt voor iedereen. Heb je hele korte, dunne en flexibele nagels? Dat is geen probleem. Ook hier is BIAB geschikt voor. Naast dat je nagels er weer prachtig uitzien, worden ze ook een stuk steviger met het gebruikt van BIAB.

Mocht je niet zo gek zijn op de BIAB nude kleuren dan kan je altijd kiezen voor een leuke gellak kleur er overheen. De BIAB wordt dan als versteviging aangebracht op je nagel en daarna 1 van de 200 gellak kleuren waar je uit kan kiezen.

 

Wanneer je BIAB aanbrengt worden normaal gesproken als eerste de nagelriemen verzorgd door een manicure. Tijdens de manicure worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd. Vervolgens vijl je de nagels in model en wordt de BIAB aangebracht. Vaak wordt er bij BIAB nagels geen gebruik gemaakt van verlenging, maar groeien de nagels op een natuurlijke manier tot een mooie lengte.

 

BIAB die je elke 3 tot 4 weken na te behandelen.