Facial treatments

Onze filosofie!

Bij Beauty Centre Suuzies omarmen we de filosofie van Alpha H, bekend om innovatieve huidverzorgingsoplossingen. We geloven in een persoonlijke aanpak en selecteren producten op maat voor jouw huidtype en behoeften, inclusief levensstijl en voeding. Met een breed scala aan actieve ingrediënten bieden Alpha H-producten een echte boost voor de huid, geschikt voor diverse huidproblemen.

 

De kracht van Alpha H ligt in zuren die celvernieuwing op diepere huidlagen activeren, waardoor de huid zichzelf kan herstellen van acne, pigmentvlekken, huidverslapping, fijne lijntjes langer wegblijven enz. De producten bevatten ook vitamines, antioxidanten, niacinamide, hyaluronzuur, peptiden en andere voedende en kalmerende ingrediënten.

 

We adviseren het gebruik van Alpha H-producten thuis als onderdeel van je dagelijkse routine om professionele behandelingen te ondersteunen. Tijdens je behandeling geven we advies over producten die het beste bij jouw huid passen.

 

Elke behandeling start met een intake en huidanalyse.

Tijdens de behandelingen met crème- of peel-off maskers bieden we een totale ervaring. Terwijl het masker zijn werk doet, geniet je van een ontspannende massage van decolleté, nek en schouders, voor een complete innerlijke en uiterlijke ontspanning.


ALPHA H werkt met 3 fases. 

Fase 1 is aansterken van de natuurlijke huidbariere. Daardoor is de huid beter in staat de voedende werkstoffen op te nemen.

Fase 2 is aanpakken van het probleem. Door de ph waarde te verlagen worden werkstoffen beter opgenomen em dringen tot de laag waar de huidproblemen ontstaan en verholpen lunnen worden.

Fase 3 is anticiperen en vast houden van behaalde resultaten. Anticiperen op de toekomst en voorkomen van huidproblemen van bij voorbeeld zonschade.


Ready to pick your glow treatment?


Cleanse  Treatment

Deze behandeling is speciaal ontworpen om je huid een grondige reiniging te geven en tegelijkertijd een snelle opfrisser te bieden. Het is perfect voor die momenten waarop je weinig tijd hebt, maar toch wilt genieten van een verwenmoment voor jezelf. Of je nu een druk schema hebt of gewoon kennis wilt maken met onze salon, deze behandeling biedt de ideale oplossing.

 

Fase: 1

Duur: ± 35 minuten

Kosten: €45,-

Basic Treatment

Deze behandeling is perfect om kennis te maken met Alpha H en valt onder de fase 1 van het stappenplan. Er worden weinig zuren gebruikt en is daarom perfect om de huid te reinigen en voor te bereiden op de huidverbeterende behandelingen met AHA's en BHA's (zuren) .  

De huid wordt tevens ontdaan van onzuiverheden en tijdens het intrekken van het masker geniet je van een heerlijke decolleté, nek en schoudermassage. 

 

Fase: 1

Duur: ± 60 minuten

Kosten: €65,- crème mask

              €75,- peel off mask

Reduce Redness

Deze behandeling is ontwikkeld voor klanten met rosacea, een gevoelige huid, roodheid en actieve acne. We streven ernaar om de huid te kalmeren, verzachten en versterken, terwijl we tegelijkertijd ongemak verminderen. Met behulp van milde en kalmerende producten vermijden we agressieve zuren en andere potentieel irriterende stoffen, waardoor je huid wordt gekalmeerd zonder verdere ontstekingen te veroorzaken.

 

Fase: 1

Duur: ± 60 - 75 minuten

Kosten: €65,- crème mask

              €75,- peel off mask


Clear Skin  Acne Treatment

Deze behandeling is ontwikkeld voor degenen die op zoek zijn naar reiniging op dieper niveau met behulp van glycolzuur en salicylzuur. Waarbij acne klachten verminderen en zelfs verdwijnen. De krachtige zuren zijn bekend om hun exfoliërende eigenschappen, die helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, het verminderen van verstopte poriën en het verbeteren van de textuur en uitstraling van de huid.

 

Door deze behandeling te ondergaan, kun je profiteren van een intensieve exfoliatie die de huid verfrist, vernieuwt en laat stralen. Het kan helpen bij het verminderen van onzuiverheden, zoals acne en mee-eters, en het verhelderen van een doffe teint.

 

Fase: 2 en 3

Duur: ± 60 minuten

Kosten: €65,- crème mask

           €75,- peel off mask

Golden Glow Renewal  Treatment

Ontdek ons paradepaardje! Deze behandeling is perfect voor diverse huidproblemen zoals onzuiverheden, doffe teint, pigmentvlekken, verslapping, zonbeschadiging en vochtarme huid. Het biedt een boost voor wie zijn huid wil revitaliseren.

 

Na fase 1 voel en zie je meteen het verschil: een gerevitaliseerde huid met een gezonde gloed. Deze behandeling verjongt en vernieuwt de huid voor direct zichtbare resultaten.

 

Met onze aanbevolen thuisproducten behoud je de resultaten en bereid je de huid voor op een glycolzuurpeeling voor een diepere vernieuwing.

 

Fase: 2 en 3

Duur: ± 60 minuten

Kosten: €75,- crème mask

              €85,- peel off mask

Peel Perfection: 30% Glycolic Renewal

Ontdek ons andere paradepaardje! Deze behandeling is een must en gaat nog een stap verder in huidverbetering en de huidproblemen te lijf. Deze geavanceerde behandeling is perfect voor het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het vervagen van pigmentvlekken en het revitaliseren van een doffe teint.

Direct voel en zie je meteen het verschil: een gerevitaliseerde huid met een gezonde gloed. Deze behandeling verjongt en vernieuwt de huid voor direct zichtbare resultaten.

 

Met onze aanbevolen thuisproducten behoud je de resultaten en huidverbetering op langer termijn effect zal van toepassing zijn.

 

Fase: 2 en 3

Duur: ± 60 minuten

Kosten: €85,- crème mask

              €95,- peel off mask