It's me!

De nailartist achter al dit moois, al zeg ik het zelf, ben ik! Suzan, 36 jaar en bezig met mijn passie en verslaafd aan koffie. Al sinds mijn 13de hebben verzorgde lange nagels een aantrekkingskracht op mij. Hoe meer glans hoe mooier.

Dan kom je op een punt dat je even stilstaat en bij jezelf denkt 'wat wil ik'?

Het antwoord lijkt mij duidelijk. Altijd al bezig geweest met nagels, kunstnagels, plakkers, nagellakjes en sinds januari 2015 ben ik kunstnagels bij mijzelf gaan zetten en familie. Alle kennis die ik al bezat had ik in eerste instantie autodidact vergaard. Na anderhalf jaar acrylnagels zetten bij mijzelf en familie was het tijd om uit te breiden en anderen ook te laten genieten van mooie nagels, maar niet voor ik een degelijke opleiding tot nagelstyling had gevolgd.

In maart 2017 heb ik hiervoor mijn certificaat behaald en volg ik ook nu nog diverse trainingen om een nog mooier eind product te creëren. Dit doe ik vol passie en overgave, maar hou mijzelf scherp door kritisch te blijven en altijd verbeterpunten te zien. Daarom neem ik echt tijd voor de klant die tegenover mij zit en ga je met een goed gevoel en een mooie creatie de deur uit.

Naast nagelstylist ben ik moeder van 2 lieve kinderen die mijn hart hebben gestolen, en sinds kort getrouwd met de liefde van mijn leven waar ik al 18 jaar verkering mee had ;), en die mij steunt in deze mooie uitdaging. Ook ben ik werkzaam als programmaondersteuner bij het RIVM.

 

Dan vraag je je af hoe kan je dit allemaal combineren? Nou simpel als je ergens passie voor hebt, krijg je er energie van en gaat het bijna allemaal vanzelf en geniet je er ook nog eens enorm van. 

Beauty Centre Suuzies is in een woonhuis gesitueerd dus wees welkom in ons huis en geniet van de behandeling waarbij jij het middelpunt bent.

 

Hoop je snel een keer te ontmoeten en een fijne behandeling voor je samen te stellen.

Liefs Suzan