Het team


It's me!

Het hele team ben ik, Suzan (ook wel Suus voor de meeste), de salonkat die alle klanten graag luidkeels gedag zegt bij binnenkomst en de stille krachten mijn lieve man Zarko, dochter Mayra en zoon Ilija. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk.

 

Sinds 2015 ben ik gecertificeerd nagelstylist en trotse eigenares van een nagelsalon aan huis (2de verdieping). In eerste instantie was ik parttime in de salon te vinden maar sinds 2023 heb ik de knoop doorgehakt en mijn vaste baan opgezegd.

Zodra ik fulltime in de salon aan de slag kon ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialist gaan volgen. Binnenkort zal er daarom een breder pakket aan schoonheidsbehandelingen aangeboden worden. Stay Tuned!

 

Op 16 jarige leeftijd deed ik op het voorgezet onderwijs een beroepskeuzetest en wat kwam daar uit.....SCHOONHEIDSSPECIALIST. Ik weet nog precies wat ik tegen mijn mentrix zei; 'Gadver dat is echt vies!'.

En zie waar we 20 jaar later zijn aanbeland. Al sinds mijn 13de hebben verzorgde lange nagels een aantrekkingskracht op mij. Hoe meer glans hoe mooier. Ook was altijd ik bezig met make up en uiterlijke verzorging. Hoe fijn is dat je dat niet alleen voor jezelf hoeft te houden maar ook een ander hier blij mee kan maken. Kleine geluksmoment om nog lekkerder in je vel te komen zitten. Want wat je uiterlijk voelt ga je ook innerlijk voelen en stralen.

 

 

Regelmatig volg ik trainingen om een nog mooier eind resultaat te creëren. Dit doe ik vol passie en overgave, en hou mijzelf graag scherp door kritisch te blijven en altijd verbeterpunten te zien. Daarom neem ik echt tijd voor jou behandeling en  jou als klant die tegenover mij zit en ga je met een goed gevoel en een mooie creatie de deur uit.

 

Beauty Centre Suuzies is in een woonhuis gesitueerd dus wees welkom in ons huis en geniet van de behandeling waarbij jij het middelpunt bent.

 

Hoop je snel een keer te ontmoeten en een fijne behandeling voor je samen te stellen.

Liefs Suzan